Ved din partner, hvad du godt kan lide?

Ved din partner, hvad du godt kan lide?

Det er rigtig sundt at have et velfungerende sexliv, fordi det udløser de endorfiner, der giver os velvære, og styrker vores kærlighedsfølelser overfor hinanden, så vi bliver glade for livet.

For nogle er intimt samvær en gang om måneden velfungerende, andre skal helst dyrke sex hver dag for at føle sig tilfredse. Nogle synes bedst om at gøre det samme, som de plejer i sengen. Andre vil gerne eksperimentere og jævnligt prøve nye stillinger, steder og hjælpemidler. Så at blive enige om frekvensen er et af faktorerne til at få et godt sexliv.

En anden faktor er at fortælle sin partner, hvad man godt kan lide. Dette er straks sværere, for vi har ikke på noget tidspunkt i vores liv lært at tale godt om sex.

Mange føler, det er pinligt at tale om sex. Andre føler sex bare er noget, der skal fungere uden snak, og nogle har slet ikke lyst til at bede om det, de har lyst til, for det er kun kærlighed, hvis partneren kan mærke, hvad man længes efter.

Resultatet er, at fordi vi aldrig har lært at tale om sex på en nærværende, respektfuld og samtidig fræk måde, alt for mange parforhold halter i sengen, ja mange par befinder sig reelt set på kravlestadiet. Det første, man derfor skal gøre, er at beslutte sig for, at nu vil man lære at gå ordentligt.

Næste skridt kan være, at man først med sig selv finder ud af, hvad man egentlig godt kan lide. Når du har en times tid uden forstyrrelser, så surf lidt rundt på nettet og google noget af det, du er nysgerrig på.

Du kan være 100% sikker på, at du ikke er den eneste, der sidder og ser på det, du finder. Hvis du synes, du finder det forkerte, så find nogle andre ord at google. Hvis du bruger en time på det, vil jeg love dig, at du finder noget, som du tænder på. Og husk ingen behøver at vide, hvad der virkelig gjorde dig varm.

Når du på et tidspunkt bliver lidt modigere omkring dette, og du føler, at du er færdig med at kravle, og godt kan stå på to ben, kan du begynde at bede din partner om at gøre alt det, du godt kan lide ved dig. Vær gerne så konkret som muligt. Spørg også, om din partner kan lide det, du gør, eller om der er behov for tilpasninger.

I vil opleve, at disse spørgsmål vil være første skridt i en proces, som vil bringe jer nærmere hinanden, og fylde jer med både selvglæde og medglæde.

Og husk, det er jer to, der bestemmer, hvad I har lyst til at gøre og prøve eller at vende tilbage til. Det vigtigste er, at du er så konkret og tydelig omkring din egen lyst, som du kan være, og så træne din evne til at lytte til din partner. 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.