Om INXO A/S

Ideen til XO® opstod i 2011 i en dialog mellem speciallæge Djamaluddin Zaferan, ph.d., og entreprenør Jahangir Khan.

Dr. Zaferan undersøgte dernæst sammen med et forskerteam, hvilke ingredienser, der kunne give den optimale effekt. Blandt andet blev ekstrakt af bark fra fransk strandfyr tilsat, som styrker blodcirkulation og kredsløb.

Selskabet INXO A/S blev dannet i 2020 af Jahangir Khan, Pouline Middleton, Mikkel Bender og Brian Sussemiehl. Firmaet har fået patent i DK og USA, og har ambitiøse internationale vækstplaner.

Ledelsen

Pouline Middleton
Adm. Dir. for INXO A/S
M. Sc. - MBA

Pouline Middleton har en udstrakt erfaring med at drive start-up virksomheder i Europa. Hun har været involveret i en række opkøb og har rejst 8 mio. Euro til især tech iværksættere. Desuden har hun solide erfaringer med internationalt salg og markedsføring i Europa, USA og Asien.

Kontakt: pm@xoyourlife.com

Esther Karczag
Social Media Specialist
MBA - International studies

Esther har en baggrund som journalist og tekstforfatter, og har Social Media Specialist-erfaring med adskillige virksomheder. Hun har 10 års erfaring med online marketing, og har specialiseret sig både i ​​betalte medier og kreativ indholdsskabelse. Hendes yndlingsemner er gastronomi, bæredygtighed og mental sundhed.

Kontakt:ek@xoyourlife.com

Kontakt os

Bestyrelsen

Niels Christian Nielsen
Bestyrelsesformand for INXO A/S

Niels Christian Nielsen har en bred erfaring som CEO, bestyrelsesformand og investor i flere virksomheder i USA og i Europa.
Han har siddet i bestyrelsen for mere end 40 virksomheder; 15 af disse som formand og har været involveret i mere end 100 M&A transaktioner.
Han er en hyppig rådgiver for regeringer verden over; en gæsteforsker ved UC Berkeley og en adjungeret professor ved CBS.

Mikkel Bender
Europæisk patentagent
Cand. Scient. Molekylær biologi

Mikkel Bender har en baggrund i molekylær cellebiologi og har været videnskabelig rådgiver for flere biotekvirksomheder. Samtidig har han uddannet sig til europæisk patentagent indenfor life science området. I dag er han managing partner i COPA Copenhagen Patents.

Emilia van Hauen
Kultursociolog, forfatter, trendrådgiver og livsstilskommentator.
Cand.scient.soc. HD(A) and IAA

Hun har speciale indenfor moderne livsformer og trends og tendenser i samfundet. Hun holder foredrag om unge, køn og moderne fællesskaber.

Det seneste projekt sætter fokus på, at "Ustyrlige kvinder har det sjovere."

Jahangir Khan
Grundlægger af INXO
Uddannet på Copenhagen Business School

Jahangir Khan har 17 års erfaring som entreprenør, herunder med oprettelse af flere selskaber indenfor dagligvarebranchen. Dertil kommer 15 års erfaringer fra den finansielle sektor.

Katja Iversen
Erhvervskvinde, chefrådgiver, forfatter, tidligere direktør for Women Deliver
M.Sc. in communications, BA in public adm. & Executive Leadership Education fra Columbia University.

Som rådgiver på højt niveau for private sektorledere og institutioner såsom G7, Clinton Global Initiativ, Verdensøkonomien
Forum, FN, Kings College, MIT og
Kvindelige politiske ledere, er Katja
Iversen med til at drive global forandring.

Paul Greenall
CSO/COO at Truepill
M.Sc. Business Administration

Paul Greenall har stor erfaring med at drive international forretningsudvikling på tværs af flere sektorer, herunder sundhedsydelser og teknologi, farmaceutisk teknologi og logistik.

Carsten Gram Andersen
CFO hos Blue Ocean Robotics
HD (IØ),Information Systems/ Mgmt Accounting og Executive Board of Directors education, CBS

Carsten har knap 30 års erhvervserfaring primært indenfor økonomi, finansiering og virksomhedsledelse, heraf over 7 år i udlandet. Carsten bringer relevant erfaring med sig fra både pharma- og biotekbranchen, hvilket er særdeles relevant for INXO. Desuden erfaring fra kommerciel lancering i USA, hvilket bliver et kernemarked for INXO i den nære fremtid.