Vil du have en stegepande i gave?

Vil du have en stegepande i gave?

“Jeg glemmer aldrig den dag min mand købte en stegepande til mig i fødselsdagsgave. Jeg blev ildrød i hovedet af bare vrede og skuffelse. Den dag i dag, ved jeg godt, at han ikke forsøgte at fortælle mig noget implicit, men at han blot ville være sød. Heldigvis har han aldrig købt en stegepande til mig siden hen.” 

Karina | 41 år


Det er ikke altid, at vi rammer bullseye med vores betænksomhed midt i gaveræsets stressende karrusel ...

Du kender det måske selv? - Presset over at finde en sød lille ting til din partner, for at værdsætte kærligheden. Men … Hvad skal du egentlig købe?

Det er okay. Vi er mange, der har det sådan. Det er bare ikke altid, at det er trøjen, sæben eller stegepanden, der udtrykker vores taknemlighed og kærlighed bedst. 

Derfor foreslår vi ‘den personlige gave’.

... Og her taler vi ikke om en indgraveret pen eller et kaffekrus fra de gode dage med navn på. Vi mener gaver som viser, at du kender din modtager, og at du har brugt omtanke og omhu på at finde det helt rette til dem. 

Her er fem hurtige gaveideer til én du holder af ... 

1. En gave til selvudvikling.

Er der noget, din partner gerne vil blive bedre til? 

Måske I har en intern joke sammen om, at blive mere handy, en bedre kok, eller måske en bedre kajaksejler? Vi foreslår, at I sammen tager et kursus, til lige netop det som din partner vil blive bedre til. Hvis du ikke kan finde et online kursus, eller hvis budgettet stikker af - så afsæt i stedet én dag, hvor du arrangerer, at I øver jer sammen og bliver bedre.

Det er kvalitetstid og selvudvikling som individ og par. 

2. En gave til fælles grin.

Latter er et af de bedste midler mod stress. Derfor foreslår vi en gave, der kan afstresse både dig og din partner. Tænk over hvad der får jer til at grine? Er det stand-up, cirkus eller sågar en god film? Køb en billet til et show eller fremfør selv et, med dine bedste oneliners og punchlines … You’ll get an A for effort, no matter what. 

3. En gave til en ‘mig-dag’

Giv din partner en ‘mig-dag’. 

En dag hvor alt fokus er på din partners foretrukne aktiviteter. Det er her, du tillader de små glæder og sætter fokus på dem. Start eventuelt dagen med morgenkaffen og morgenbordet, som din partner bedst kan lide det. Dernæst små aktiviteter som din partner holder af og værdsætter … eksempelvis samle et puslespil, gå en lang tur eller måske spille det der kedelige computerspil. Du kan afslutte dagen med at lave t retten til aftensmad og købe desserten som din partner elsker.

Det vigtige her er at gøre det for din partner, for det er her, du viser, at du elsker og interesserer dig for din partner.. 

4. En gave til minde samlingen.

Ikke alle gaver kan købes, og særligt hvis du skal brillere med dine håndværks-evner, Frygt ikke og stop med at scrolle. For selvom du muligvis ikke kan tegne og har ti tommelfingre, så kan du stadig kreere kærlighed og måske bare lidt flere grin. Gå ned ad memory-lane og tænk over, hvilke oplevelser I kan genbesøge sammen via din kreative skaberkraft.

Mal et billede af en fælles rejse. Skriv et digt om jeres minder, eller sæt alle fotografier og genstande sammen i en fælles mindebog.

Det er oprigtigt tanken, der tæller. 

5. En gave til sensualiteten

Den mest personlige og intime gave over dem alle, er dig! Så ikke alene kan du som i ovenstående tilbyde kvalitetstid og nærvær, du kan også tilbyde sanselighed, sensualitet og nærvær. 

Find det helt store gavebånd frem, pak dig ind i det og tillad din partner at åbne for gaven.. 

En aften, uforstyrret i soveværelset, på køkkenbordet eller … hvor det nu føles rigtigt for jer - kan uden tvivl frembringe et stort smil på din partners læber. 

Har du brug for lidt ekstra selvtillid og en ‘samtale starter’ til den gode aften, så bestil en pakke XO® . Den indeholder blandt andet ekstrakt af fransk strandfyrretræ, der bidrager til at opretholde et sundt blodomløb. Ta’ det når du har lyst! Prøv XO® sammen og bedøm selv.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.