Svar på 8 spørgsmål og få en ekstra pakke XO®

Svar på 8 spørgsmål og få en ekstra pakke XO®

Vi håber, du er glad for XO® - nu er tiden kommet til, at vi spørger dig, hvad du egentlig synes om produktet. Hvordan bruger du det, mærker du en effekt, hvilken effekt mærker du, og så videre. Vi vil også gerne vide, i hvilke situationer du bruger det. Og hvad der påvirker, at du vælger at tage en XO®.

Vi har sammensat et spørgeskema med 8 spørgsmål til dig vedrørende XO®. Alle svar er ok, der er ingen forkerte svar, vi ser frem til dine ærlige svar. Vi vil gerne vide, hvad du synes om XO®.

Som et tegn på vores taknemmelighed over, at du tager dig tid til at svare på spørgsmålene, får du en ekstra pakke XO® fra os uden beregning.

Hvis du allerede ved, hvordan du har det med XO®, så gå direkte til spørgeskemaet og udfyld det, klik her nu. Hvis du ikke har prøvet din XO® endnu, beder vi dig om at teste den: til arbejde, træning, når du går ud eller bliver i sengen ;) Og så udfylde dine svar!

Hvis du gerne vil prøve XO® igen, tilbyder vi lige nu en speciel pakke online: du kan få en 3pack med 65% rabat! Det betyder, at 6 breve nu koster kr. 103,50 i stedet for kr. 297!

Dine svar er meget vigtige for os, så det betyder rigtig meget, hvis du vil bruge et par minutter på at svare.

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.