Nitrogenoxid er det nye indenfor sundhed

Nitrogenoxid er det nye indenfor sundhed

"Der er ingen tvivl om, at nitrogenoxid i løbet af de næste 30-40 år vil sejre indenfor sundhed og velvære. I dag kender en meget stor del af forbrugerne vigtigheden af ​​multivitaminer, vitamin C og D, nitrogenoxid vil blive lige så populær og velkendt.”

- Doktor, Ph.d. Nathan S. Bryan, USA i 2021


Sådan siger en af de læger, der længe har forsket indenfor nitrogenoxid. For de tre læger Furchgott, Ignarro and Murad, som fik nobelprisen i 1998 for at opdage nitrogen oxids betydning for kroppens funktioner, vil det være gamle nyheder. Men som det ofte sker med store opdagelser, tager det tid for at kendskabet til dem spreder sig.

Så hvis man googler nitrogenoxid i dag, kan man læse rigtig mange forskningsrapporter fra universiteter verden over. De peger på, hvordan man kan forbedre en række funktioner i kroppen ved at styrke mængden af nitrogenoxid. Det er indenfor hjerteområdet, hjertekar sygdomme, for at styrke immunforsvaret, for at styrke den seksuelle funktion, og for at modvirke aldring. 

Er du en af dem, som er på forkant med det nyeste indenfor forskning og sundhed, ja måske sågar er bio-hacker, ved du også en del om, hvad man skal spise og drikke for at styrke kroppens funktioner og reducere de effekter, man ikke ønsker. For dig vil nitrogenoxid ikke være fremmed.

Er du i den anden grøft, hvor du egentlig bare spiser sådan en almindelig sund og varieret kost, er der stor sandsynlighed for, at du måske slet ikke har hørt om nitrogenoxid – endnu. 

Hvis vi har gjort dig nysgerrig på at vide mere om dette stof, som oftest bare omtales NO, så google endelig videre. Du vil så sikkert støde på nærmere forklaringer på, hvordan man så kan øge mængden af NO i kroppen. En af faktorerne er den naturligt forekommende aminosyre L-Arginin. Når man indtager den, omdannes den sammen med en anden aminosyre L-Citrullin til nitrogenoxid. Og det kan medføre et øget flow til de seksuelle organer.

Men som altid med ting man finder på nettet, skal man jo ikke nødvendigvis stole på det. Check kilderne og tal med dine venner om det. Og husk at ligesom med alle andre kosttilskud er effekten individuel, så man er nødt til at prøve det for at mærke, om det har en effekt.

Netop nu tilbyder vi ekstra rabat på XO® – op til 75% –, som blandt andet indeholder ingredienserne L-Arginin og L-Citrullin. Har du lyst til at svare på 8 spørgsmål, efter du har prøvet det, så sender vi dig endnu en omgang XO® uden beregning.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.