Nitrogen-hvad-for-noget-oxid!?

Nitrogen-hvad-for-noget-oxid!?

Hvorfor mirakelmolekylet nitrogenoxid spiller godt sammen med det nye kosttilskud XO®, og hvordan det kan gøre en forskel i dit liv.   

Nogle forskere kalder nitrogenoxid for et mirakelmolekyle. Det får nemlig mange forskellige processer i din krop til at fungere bedre. Når du har meget nitrogenoxid i din krop, vil du f.eks. føle dig mere energisk og i dit es. Du vil også være i stand til at tænke bedre og mere klart. Og du vil opleve mere nydelse og bedre orgasmer. 

Det er bare nogle af de processer, som bliver forstærket, når du har et højt niveau af mirakelmolekylet i din krop. Faktisk er det sådan, at nogle forskere hævder, at vi slet ikke er færdige med at forstå, hvordan nitrogenoxid virker, og hvordan man kan styrke produktionen af det i kroppen.  

Vi har studeret den tilgængelige forskning om nitrogenoxid og brugt den i udviklingen af vores nye produkt XO®, fordi mirakelmolekylet netop kan være den lille forskel, der kan skabe en stor forskel i din krop – og dermed i dit liv. 

Baggrunden for nitrogenoxid 

Det begyndte i 1980’rne, hvor forskere fra flere områder som hjertekar, kræft og immunsystem fandt ud af, at de alle studerede det samme molekyle, nemlig nitrogenoxid. De kunne spore nitrogenoxid i en række forskellige kropsprocesser. Det handlede både om, hvordan celler kommunikerer, hvordan de forsvarer sig, og hvordan reguleringen internt imellem dem foregår.  

Ingen forventede, at dette lille molekyle ville vise sig at være så vigtigt for at forstå, hvordan vores krop fungerer. Det har ført til nye, banebrydende opfindelser indenfor medicin og sundhed.  

American Association for the Advancement of Science udråbte nitrogenoxid til at være "årets molekyle" i 1992, da man blev så begejstret for opdagelsen. I 1998 fik de tre forskere Ignarro, Furchgott og Murad Nobelprisen i medicin for deres forskning af nitrogenoxid i hjertekar-systemet. Det var dem, der fandt ud af, hvordan nitrogenoxid regulerer blodcirkulationen i kroppen.  

Det gør nitrogenoxid for kroppen 

Senere forskning har afsløret andre nøglefunktioner i vores kropssystem, der bliver positivt påvirket af nitrogenoxid:   

  • Energi og velvære 

Nitrogenoxid øger blodgennemstrømningen, hvilket fører til mere energi, bedre humør og en generel følelse af velvære. 

  • Hjernen 

Nitrogenoxid fremmer kommunikationen mellem hjernecellerne og blodtilførslen til hjernen, hvilket giver en mere klar tænkning, hurtigere opfattelse og forbedret hukommelse. 

  • Seksuel funktion 

Nitrogenoxid øger blodtilførslen til de seksuelle organer, hvilket er afgørende for forbedret seksuel libido, ydeevne og tilfredshed. 

Der er også forsket i nitrogenoxid og immunsystemet, og hvordan molekylet modvirker aldring i huden. Nedenfor er der links til en brøkdel af den forskning, andre har lavet omkring nitrogenoxid.  

Nitrogenoxid fremmes med XO® 

Opfindelsen af XO® er en verdensnyhed, som først bliver lanceret i Danmark. Vi har udviklet den over en periode på seks år. Vi har især studeret forskningen omkring mirakelmolekylet og den seksuelle funktion, og på den baggrund har vi skabt vores opskrift.

XO® er sammensat af en mængde forskellige vitaminer, mineraler og aminosyrer samt tilsat ekstrakt af fransk strandfyr, som netop øger mængden af nitrogenoxid i kroppen. Effekten varer i fire til seks timer.  

Helt konkret bidrager aminosyren L-Arginin til at skabe eNOS enzymet, som så skaber nitrogenoxid i endotelcellen. På illustrationen ser man øverst blodåren, og nedenunder har vi forstørret processen, der sker i selve blodåren.  

Der er ingen alternativ tekst for dette billede

 

Hvordan opleves XO®? 

Det, vi hører, er, at virkningen opleves meget forskelligt.  

Nogle melder tilbage, at de føler sig skarpere i hjernen, efter de har taget XO®. De føler, at det er som om, ”tunge skyer forsvinder fra hovedet”. De bruger XO®, før de skal til et møde, skrive et dokument, brainstorme på et projekt eller arbejde over. 

Andre oplever, de får mere energi og føler et større overskud. De siger, at det er som om, de bliver ”mere sig selv” eller mere ”hjemme i sig selv”.  

Andre igen bruger XO® i forbindelse med seksuel aktivitet, og de fortæller, at de oplever, at det seksuelle samvær føles bedre og mere intenst. Der er endda en del, der fortæller, at orgasmer bliver bedre – og det er både mænd og kvinder, der oplever det.  

Den bedste test, du kan lave, er at prøve XO® og mærke, om det gør noget for dig. Tag et brev XO® i et glas appelsinjuice. Det virker bedst, hvis du tager XO® på tom mave, eller i hvert fald ikke har spist en times tid forinden.  

De fleste kan efter 45 minutter mærke, at XO® begynder at gøre en forskel. Mere energi, mere nydelse, mere klarhed.  

Vi har fået patent nr. DK 180173 B1 - på opskriften på XO®. Det er sikkert at tage XO®, og det fås i håndkøb.  

Links til andres forskning

NO er årets molekyle i 1992 | https://www.science.org/doi/10.1126/science.1470903 

Nobelpris | https://www.nobelprize.org/prizes/medicine/1998/summary/ 

Artikel om hvordan NO fungerer  | eNOS, Vascular Endothelial Health, and CVD | https://www.caymanchem.com/news/enos-vascular-endothelial-health-and-cvd?   

Artikel om blodcirkulation og NO | Extracellular L-arginine is required for optimal NO synthesis by eNOS and iNOS in the rat mesenteric artery wall | https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12922936/ 

Artikel om energi og NO | The Effect of Nitric-Oxide-Related Supplements on Human Performance | https://link.springer.com/article/10.2165/11596860-000000000-00000  

Artikel om hjernen og NO | Involvement of nitric oxide in learning & memory processes | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3121276/  

Artikel om sexlivet og NO | Effect of oral administration of high-dose nitric oxide donor L-arginine in men with organic erectile dysfunction: results of a double-blind, randomized, placebo-controlled study | https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10233492/  

Artikel om aldring og XO | Nitric oxide and geriatrics: Implications in diagnostics and treatment of the elderly | https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22783310/ 

Tilbage til blog

5 kommentarer

Jeg er tudsegammel og har perifer neuropati. Kunne godt tænke mig at prøve produktet for at se, om det har nogen effekt. Mvh. H.M. W.

Hanne Marie Winkel

Hvor købes det ???

Anne-Marie Hansen

Vil gerne afprøve jeres produkt

Mette Sylvestersen

Alt der tilføres kroppen har tydelig vis virkning, men også bivirkning = Hvor kan jeg læse om disse og evt. forsigtigheds hensyn / kontraindiceret ?

Mayet Brynildsen

Hvor købes det ???

Anne-Marie Hansen

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.