Hvad er nitrogenoxid?

Hvad er nitrogenoxid?

Nitrogenoxid spiller godt sammen med det nye kosttilskud XO®, og det kan rent faktisk gøre en forskel i dit liv.   

Nitrogenoxid er et molekyle, som du allerede har i din krop i dag. Det dannes hele tiden og forsvinder så for at blive dannet igen. Dette moelkyle får mange forskellige processer i din krop til at fungere bedre. Når du har meget nitrogenoxid i din krop, vil du f.eks. føle dig mere energisk og i dit es. Du vil også være i stand til at tænke bedre og mere klart. Og du vil opleve mere nydelse og bedre orgasmer. 

Det er bare nogle af de processer, som bliver forstærket, når du har et højt niveau af molekylet i din krop. Faktisk er det sådan, at nogle forskere hævder, at vi slet ikke er færdige med at forstå, hvordan nitrogenoxid virker, og hvordan man kan styrke produktionen af det i kroppen.  

Vi har studeret den tilgængelige forskning om nitrogenoxid og brugt den i udviklingen af vores nye kosttilskud XO®, fordi molekylet kan være den lille forskel, der kan skabe en stor forskel i din krop – og dermed i dit liv. 

Baggrunden for nitrogenoxid 

Det begyndte i 1980’erne, hvor forskere fra flere områder som hjertekar, kræft og immunsystem fandt ud af, at de alle studerede det samme molekyle, nemlig nitrogenoxid. De kunne spore nitrogenoxid i en række forskellige kropsprocesser. Det handlede både om, hvordan celler kommunikerer, hvordan de forsvarer sig, og hvordan reguleringen foregår mellem dem.  

Ingen forventede, at dette lille molekyle ville vise sig at være så vigtigt for at forstå, hvordan vores krop fungerer. Det har ført til nye, banebrydende opfindelser indenfor medicin og sundhed, som det fører for vidt at beskrive her.

American Association for the Advancement of Science udråbte nitrogenoxid til at være "årets molekyle" i 1992, da man blev så begejstret for opdagelsen. I 1998 fik de tre forskere Dr. Ignarro, Dr. Furchgott og Dr. Murad Nobelprisen i medicin for deres forskning omkring nitrogenoxids betydning for hjertekar-systemet. Det var dem, der fandt ud af, hvordan mængden af nitrogenoxid regulerer blodcirkulationen i kroppen.  

Det gør nitrogenoxid for kroppen 

Senere forskning har vist nogle af de andre nøglefunktioner i vores krop, som bliver positivt påvirket af nitrogenoxid:   

  • Energi og velvære
    Nitrogenoxid øger blodgennemstrømningen, hvilket fører til mere energi, bedre humør og en generel følelse af velvære. 
  • Hjernen
    Nitrogenoxid fremmer kommunikationen mellem hjernecellerne og blodtilførslen til hjernen, hvilket giver en mere klar tænkning, hurtigere opfattelse og forbedret hukommelse. 
  • Seksuel funktion
    Nitrogenoxid øger blodtilførslen til de seksuelle organer, hvilket er afgørende for forbedret seksuel libido, ydeevne og tilfredshed. 

Der er også forsket i nitrogenoxid og immunsystemet, og hvordan molekylet modvirker aldring i huden. Forskning i nitrogenoxid og dets betydning for vores krop er slet ikke færdigt. Nedenfor er der links til en brøkdel af den forskning, andre har lavet omkring nitrogenoxid. 

Nitrogenoxid fremmes med XO® 

Vi har udviklet XO® over en periode på seks år. XO® er sammensat af en række forskellige vitaminer, mineraler og aminosyrer samt ekstrakt af fransk strandfyrretræ.

Hvordan opleves XO®? 

Som med alle andre kosttilskud opleves virkningen forskelligt fra person til person.  Da vi ikke selv har gennemført forskningen omkring nitrogen oxid, men har baseret udvikling og test af vores produkt på andres forskning, må vi ikke fortælle dig, hvilke effekter XO® har.

Det er heldigvis nemt at finde ud af, hvordan XO® virker for dig. Oplever du en effekt, når ingredienserne bidrager til at stimulere blodcirkulationen, vil det ske i løbet af en lille times tid. De fleste andre kosttilskud skal man tage i minimum 30 dage for at mærke, om de virker.

Hvis du selv vil prøve XO®, skal du opløse et brev XO® i et glas appelsinjuice eller vand. Det smager af appelsin og mango. Det virker bedst, hvis du tager XO® på tom mave, eller i hvert fald ikke har spist et par timer forinden. Du kan bestille en prøvepakke med 50% rabat her.

Vi har fået patent nr. DK 180173 B1 på opskriften på XO®.

Det er sikkert at tage XO®, og det fås i håndkøb.  

Links til andres forskning

NO er årets molekyle i 1992 | https://www.science.org/doi/10.1126/science.1470903 

Nobelpris | https://www.nobelprize.org/prizes/medicine/1998/summary/ 

Artikel om hvordan NO fungerer  | eNOS, Vascular Endothelial Health, and CVD | https://www.caymanchem.com/news/enos-vascular-endothelial-health-and-cvd?  

Artikel om blodcirkulation og NO | Extracellular L-arginine is required for optimal NO synthesis by eNOS and iNOS in the rat mesenteric artery wall | https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12922936/ 

Artikel om energi og NO | The Effect of Nitric-Oxide-Related Supplements on Human Performance | https://link.springer.com/article/10.2165/11596860-000000000-00000  

Artikel om hjernen og NO | Involvement of nitric oxide in learning & memory processes | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3121276/  

Artikel om sexlivet og NO | Effect of oral administration of high-dose nitric oxide donor L-arginine in men with organic erectile dysfunction: results of a double-blind, randomized, placebo-controlled study | https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10233492/  

Artikel om aldring og XO | Nitric oxide and geriatrics: Implications in diagnostics and treatment of the elderly | https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22783310/ 

Tilbage til blog

5 kommentarer

Jeg er tudsegammel og har perifer neuropati. Kunne godt tænke mig at prøve produktet for at se, om det har nogen effekt. Mvh. H.M. W.

Hanne Marie Winkel

Hvor købes det ???

Anne-Marie Hansen

Vil gerne afprøve jeres produkt

Mette Sylvestersen

Alt der tilføres kroppen har tydelig vis virkning, men også bivirkning = Hvor kan jeg læse om disse og evt. forsigtigheds hensyn / kontraindiceret ?

Mayet Brynildsen

Hvor købes det ???

Anne-Marie Hansen

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.