Fra "En kvinde, tre mænd" til en hel masse vandmelon

Fra "En kvinde, tre mænd" til en hel masse vandmelon

Vores CEO, Pouline Middleton, gav for nylig et interview til Colin Richards, sex- og parforholdsingeniør fra Intimacy Matters i England, som vi gerne vil dele med dig.

Interviewet er udelukkende tilgængeligt på Intimacy Matters efter en registreringsproces, du ikke vil fortryde. Det er virkelig en fantastisk hjemmeside og et onlinefællesskab, der indeholder: rådgivning, massagebehandlinger og tutorials, intimitetsworkshops, adgang til sensuelle events og en masse artikler, man kan blive inspireret og klogere af. På Intimacy Matters, kan helt sikkert øge nydelsen i dit liv.

Pouline og Colin havde en lang snak om nogle af hendes erfaringer, hvordan det hele begyndte med XO® og og det der sker netop nu med vores skønne produkt XO®.

Det går fra historien bag Poulines roman "En kvinde, tre mænd" over en hel masse vandmelon til den lilla pakke... Det er en god - og sjov - historie, og vi håber, at du også vil nyde den. Og glem ikke at købe en pakke XO® inden du fordyber dig i din nye favorit hjemmeside, hvor man kan blive inspireret til lidt af hvert…;-)

Du kan se videointerviewet via dette link, efter du har registreret dig.
Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.