Bliv god til at nyde mere

Bliv god til at nyde mere

Ved du, at det gennemsnitlige danske samleje varer i kun fem minutter?

Fem minutter!

En lidt kedelig statistik, når man tænker på, hvor meget livskraft og livsglæde, der er at hente i et godt kærlighedsliv. 

Selvfølgelig kan det være fantastisk med hurtig, hed og hektisk sex. En gang imellem.

Men når man ved, at den gennemsnitlige kvinde har brug for længere tid for at nå ind til sine dybe orgasmer, er det måske en god ide at gentænke den seksuelle akt.

For hvad nu, hvis vi kunne se på nydelse på en ny måde? Hvad nu, hvis begge køn kunne drage fordel af at være åbne og nysgerrige på deres nydelsesliv – i stedet for (muligvis) at være fastlåst i deres forestillinger om, hvordan ”rigtig sex” og ”rigtig nydelse” er?

Men først er der i hvert fald to stereotyper, det er en god ide at gøre op med:

😮 En kvinde kan føle, hun ikke er tiltrækkende og lækker nok, hvis manden enten bevidst undlader at komme eller ikke er i stand til at komme. Mandens brølende orgasme bliver betragtet som beviset for det succesfulde knald, hvor kort det så end er. Og hvis han ikke kommer, er hun så en fiasko? Eller er han?

😮 En mand kan føle, at hans pik skal blive stiv med det samme og holde længe, og hvis han ikke er i stand til det, er han en fiasko. Eller hvis han klasker sammen efter en udløsning og bare har lyst til at sove, kan han føle skyld over kun at jagte sin egen nydelse og ikke være i stand til at ”præstere godt” i sengen. Er hun en fiasko, hvis han falder i søvn lige efter, han er kommet?

Kan du se det? Der er en sandsynlighed for, at begge køn ender ud i et begrænset, kedeligt og fastlåst seksuelt forhold. Ikke i forelskelsesfasen, selvfølgelig, hvor de vilde hormoner og endorfiner får alt til at virke bekymringsfrit og berusende. Men bagefter.

Jakob Kærgaard, der er forfatter til bogen ”Bedre sex, mand – en metode til at styrke dit sexliv, helbred & glæde ved at være mand” er en af de mange eksperter, der træder frem i denne tid, med et budskab om at se på nydelse på en ny måde.

Jakob Kærgaard siger:

”Jeg har skrevet bogen for at udvide forståelsen for den mandlige seksualitet og for at aflive myten om, at den kun er ”to ryk og en aflevering”. Du kan som mand lære at få orgasme uden udløsning, og når du gør det, sker der noget helt andet i sexlivet og relationen.

Udløsningen bliver pludselig mindre interessant, fordi du kan få al nydelsen alligevel og mere til. Det kan være en helt ny oplevelse som mand, når du begynder at mærke orgasmer, der spreder sig ud i hele din krop, og som efterlader dig til tider gnistrende af energi i stedet for udkørt og klar til at sove. Det er en følelse af at opleve dig selv på en helt ny måde og at føle dig ekstremt meget i live.

Manden, der pumper løs blot for at få sin udløsning, og kvinden, der ligger og glæder sig til at få det overstået, er fortid.”

Når du som mand lærer at mestre din egen seksuelle energi – hvilket du blandt andet kan gøre ved at træne dine bækkenbundsmuskler og lave yoga- og mentale øvelser – vil du øge din egen følelse af nydelse, fordi du kan opleve forskellige former for orgasmer – men du vil også have mere at give til din partner. I vil sammen kunne skabe et dybere, stærkere og mere nydelsesfuldt sexliv.

Jakob Kærgaard, der har udviklet Vital Force Sexual Mastery-praksissen for mænd, råder mænd til at lege og eksperimentere med deres seksuelle energi, så de kan mestre den – til glæde for sig selv og deres partner.

Han præsenterer i sin bog fem former for orgasmer:

💥 Trygbølgeorgasmen

Denne orgasmetype kan man typisk opleve i starten af ens rejse med at mestre den seksuelle energi. Dér, hvor energien normalt ville kamme over i en orgasme med udløsning, som du kender den, vil du opleve en trykbølge, der forplanter sig opad i din krop og muligvis endda uden for kroppen. Trykbølgeorgasmen er et tegn på, at dine energikanaler åbner sig, så du vil kunne cirkulere energien bedre fremover.

💥 Energiboosteren

Denne orgasmetype er fantastisk. Det er en følelse af, at kroppen bliver fyldt med gnistrende, elektrisk energi. Du føler dig ekstremt vågen og levende og klar til at bygge et imperium. Det er en oplevelse af at føle sig kraftfuld, maskulin og stærk.

💥 Stillehavsorgasmen

Denne orgasme er på mange måder en modsætning til energiboosteren. Dér, hvor orgasmen kunne begynde i et gnistrende fyrværkeri rundt i din krop, vender energien indad i stedet for, og du bliver kastet baglæns ind i et mørkt, fredfyldt, vuggende ocean. Det er en oplevelse af den dybeste fred og afslapning.

💥 Klarhedsorgasmen

Denne orgasme resulterer i en ekstrem mental vågenhed og klarhed. Når du nærmer dig klimaks, skyder energien pludselig og på et splitsekund op igennem kroppen og ind i dit hoved. Det kan lyde mystisk, men det er simpelthen en oplevelse af, at din seksuelle energi bliver forvandlet til nærvær og bevidsthed.

💥 Helkropsorgasmen

Dette er nok den sansemæssigt mest fascinerende og overvældende orgasmetype. Det er en oplevelse af, at hele din krop begynder at summe og vibrere med ekstatisk, nydelsesfuld energi. Det kræver som regel et stærkt nærvær og dyb hengivelse til det seksuelle møde med din partner.

Jakob Kærgaard uddyber: ”Når du som mand mestrer din egen seksuelle energi, bliver det til en rejse ind i din egen og din partners bevidsthed, hvor sex bliver et værktøj til personlig og åndelig udvikling. Den styrkede libido i din krop vil forplante sig ud i resten af dit liv. Den vil styrke dit helbred, din livsglæde, selvtillid og dit gå-på-mod, og den vil give dig ekstra inspiration og ”drive” til at gøre de ting, du gerne vil i livet. ”

Læs på Jakob Kærgaards egen inspirerende blog mere om, hvad der sker, når du som mand mestrer din seksuelle energi.

Er du blevet nysgerrig og har lyst til at lære mere om mandens seksuelle kraft? Du kan købe Jakob Kærgaards nye bog ”God sex, mand”, udgivet på forlaget Frydenlund, her:   

 

 

 

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.